Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyvoj gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Bavorská gastronomie
(Šebela Šebela)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/n1zmv/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Molekulární gastronomie
(Filip Jung)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingového úspěchu gastronomie L. Hrušky
(Adéla Šímová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12619/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
(Marek Zapletal)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/neitt/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
(Nicole Frýbortová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Slavné osobnosti v dějinách gastronomie
(Václava Horváthová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6026/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
(Veronika Janečková)2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11667 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
(Jaroslava Nováková)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10911 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
(Kateřina Ronešová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ascl2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
(Vladimír Horký)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12374/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma