Theses on the same topic (having an identical keyword):
vyvoj recepturKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vlastnosti betonu a vývoj receptur betonů pro pokročilé a aditivní technologie
(Petr Ćmiel)2023, Diplomová práce, Fakulta stavební / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/152076 | Stavební inženýrství - Stavební hmoty a diagnostika staveb / | Theses on a related topic
Možnosti redukce smršťování betonů a vývoj receptur betonů s omezeným smršťováním
(Martin Stoklásek)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ixmd2t// | Stavební inženýrství / | Theses on a related topic
Vývoj receptur betonů s recyklovaným cihelným kamenivem jako částečné či úplné náhrady přírodních kameniv
(Erika Pijáčková)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//bkayjj// | Stavební inženýrství – stavební materiály a technologie / | Theses on a related topic
Vývoj receptur těžkých betonů pro závaží
(Jaromír Jobánek)2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//1bqefs// | Stavební inženýrství / | Theses on a related topic
Výzkum, vývoj a aplikace receptur cihlářských surovin pro finální výrobek
(Jan Fiala)2024, Disertační práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://theses.cz/id//iq1w5f// | Hornictví (čtyřleté) / Hornictví a hornická geomechanika | Theses on a related topic
Možnosti vývoje nových receptur pro létající pivovar.
(Nikola Baráková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kbg4vt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vývoj receptury bílé klobásy s podílem rostlinných bílkovin a vlákniny
(Petra Blahutová)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//aondfe// | Chemie přírodních látek / | Theses on a related topic
Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím nadzemní části léčivých rostlin
(Barbora Pažoutová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ogese5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím produktů léčivých hub
(Natálie Dolejšová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//faqwn7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vývoj zdravotně prospěšných výrobků na bázi čerstvých sýrů adaptovaných pro trh ve Vietnamu a v České republice
(Alžběta Kosařová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//16mk7i// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic