Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyvoj vyrobkuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj nového výrobku pro firmu DETOA
(Karel KURZ)2021, Bakalářská práce, Fakulta strojního inženýrství / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//k7dyy6// | Strojírenská technologie / Řízení výroby | Práce na příbuzné téma
Vývoj nového mléčného výrobku s upravenými dietetickými vlastnostmi
(Natálie Kamarýtová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5rsagq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vývoj nového výrobku pro firmu DETOA
(Tomáš TUREK)2017, Bakalářská práce, Fakulta výrobních technologií a managementu / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//xbrywe// | Strojírenská technologie / Řízení výroby | Práce na příbuzné téma
Návrh, vývoj a výroba nového výrobku dle norem ISO 9001 a 14001
(Václav Novotný)2011, Bakalářská práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/zwlvq/ | Hospodářská politika a správa / Zdaňování | Práce na příbuzné téma
Vývoj nových výrobků ze sladkovodních ryb
(Tereza HAUSEROVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//a684ai// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Aspekty zákonitostí tvarování porcelánu a nalezení možných cest vývoje porcelánového výrobku s využitím metod 3D tisku.
(Martin Přibík)2020, Disertační práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fas5ml// | Výtvarná umění / Multimédia a design | Práce na příbuzné téma
Vývoj cereálních výrobků pro zvláštní výživu s přídavkem luštěnin, řas a kvasinek
(Nela Pavlištíková)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//egmssx// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Vývoj cereálních výrobků pro zvláštní výživu s přídavkem ovocné a zeleninové složky
(Magdalena Růžičková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0x2l0a// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Vývoj cereálních výrobků pro zvláštní výživu s přídavkem extraktů z kvasinek a řas
(Viktória Požgayová)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//98w5mc// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Vývoj kosmetických výrobků s antimikrobiálním účinkem
(Barbora Dribňáková)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//j0eq07// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma