Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyzivove hodnoty potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
(Markéta Piechowiczová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s73619// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Ochrana spotřebitele v oblasti označování potravin
(Tereza Langmajerová)2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/63831 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele
(Nikola Leopoldová)2017, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m4eenn// | Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik | Práce na příbuzné téma
Posouzení energetické a biologické hodnoty stravy žáků ZŠ
(Markéta NOVÁ)2019, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//r773r0// | Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnoty přesnídávek dětí na 1. stupni ZŠ v běžných a ve vyloučených lokalitách v Ústí nad Labem a v Trmicích
(Lucie KARAFFOVÁ)2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//p0xcjq// | Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Systém kontroly kvality a bezpečnosti potravin v České republice
(Kamil Krauz)2012, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/39652 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Podnikání a právo | Práce na příbuzné téma
Srovnání výživové a technologické hodnoty odrůd Lonicera caerulea
(Michaela ULRICHOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1pi438// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma