Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyzivove hodnotyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Druhy piva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(David Urban)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/lzuei/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
(Veronika Bobková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zb5rd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza profilov na sociálnych sietiach so zameraním na výživové hodnoty
(Martina Mrázková)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/nqgl9/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Štúdia založenia webového portálu zameraného na výživové hodnoty a ich súvislosti so zdravím
(Paula Porubčanová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/q9tb9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Anna Tietzová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kxz5l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Ondřej Zeman)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/b2pcn/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích
(Julius Mock)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/l3b28/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
(Julius Mock)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích
(Kateřina Limbergová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/g5lpw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma