Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyznam v potravinarstviKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Houby a jejich význam v potravinářství
(Martina Piroutková)2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//tg9s6p// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Mák a jeho význam v potravinářství
(Michaela Martínková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//s5o72e// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Ocet - význam v potravinářství a vliv na lidské zdraví
(Natálie Kubelková)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5arpwg// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Med a jeho význam v potravinářství
(Michaela Dunklerová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iyii3o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rod Lactobacillus a jeho význam v potravinářství
(Žaneta Groligová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0oxvtq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sekundární metabolity sóji a jejich význam v potravinářství
(Dagmar Hučíková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hatkfr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Význam a analýza lepku v potravinách, bezlepková výživa
(Jan Zouhar)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ffolh0// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Med a jeho význam v potravinářství
(Romana Šebestíková)2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//weu7ri// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství
(Hana Štefanová)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4m7wk8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Fosfolipidy v potravinách
(Nikol Zahradníková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iouepm// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma