Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vyznam v potravinarstvi

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Houby a jejich význam v potravinářství
 (Martina Piroutková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//tg9s6p// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Mák a jeho význam v potravinářství
 (Michaela Martínková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//s5o72e// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Ocet - význam v potravinářství a vliv na lidské zdraví
 (Natálie Kubelková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5arpwg// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Med a jeho význam v potravinářství
 (Michaela Dunklerová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iyii3o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Rod Lactobacillus a jeho význam v potravinářství
 (Žaneta Groligová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0oxvtq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sekundární metabolity sóji a jejich význam v potravinářství
 (Dagmar Hučíková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hatkfr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Význam a analýza lepku v potravinách, bezlepková výživa
 (Jan Zouhar)

2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ffolh0// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Med a jeho význam v potravinářství
 (Romana Šebestíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//weu7ri// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství
 (Hana Štefanová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//4m7wk8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Fosfolipidy v potravinách
 (Nikol Zahradníková)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iouepm// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)