Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
warner-bratzlerKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání chemického složení a organoleptických vlastností masa z různých partií u jalovic a býků českého strakatého skotu
(Jana Fořtová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hux1pv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv genotypů pro gen leptin na vybrané kvalitní ukazatele hovězího masa
(Karel BENEŠ)2017, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//w2lcpw// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Práce na příbuzné téma
Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
(Nicole Lebedová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma