Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

whey

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
 (Emma Mattonai)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Syrovátkový protein ve výživě člověka
 (Kristýna Dvořáková)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y4xld/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Možnosti aplikace syrovátkových bílkovin do hovězích šunek
 (Jiří Doubrava)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gkk3d7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
 (Daniel Šíša)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Nikola Bechná)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované syrovátkové nápoje
 (Michal Žák)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ekdej// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vybrané vlastnosti netradičních syrovátkových nápojů
 (Anita Rejdlová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mz46q1// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti enzymových hydrolyzátů syrovátkových bílkovin
 (Viktoriya Storozhko)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//2upzcc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
 (Anežka Nováková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r73nqd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových\nl{} proteinových koncentrátech
 (Michaela Pešková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//k8o5q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)