Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

whey

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových\nl{} proteinových koncentrátech
 (Michaela Pešková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//k8o5q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
 (Anežka Nováková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r73nqd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
 (Miroslava Potůčková)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//15kvku// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky
 (HaMy Luongová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//lvm5ml// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Stabilita proteinů při elektrodialýze syrovátky
 (Anežka Nováková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6cvryj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti zpracování kyselé syrovátky
 (Nikolay Shakhno)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//v1cxkg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti fermentace syrovátky
 (Radek Bartošík)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6hy5y4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Syrovátka ve výživě člověka
 (Taťána Dangová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xpg7hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah jódu v mléce a mléčné syrovátce v průběhu laktace
 (Jitka JAKEŠOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//98ytq7// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Kontrola jakosti syrovátky jako suroviny pro zpracovatele
 (Petra Lapčíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//94h5fm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)