Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
wheyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových\nl{} proteinových koncentrátech
(Michaela Pešková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//k8o5q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
(Anežka Nováková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r73nqd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
(Miroslava Potůčková)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//15kvku// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky
(HaMy Luongová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//lvm5ml// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Stabilita proteinů při elektrodialýze syrovátky
(Anežka Nováková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6cvryj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti zpracování kyselé syrovátky
(Nikolay Shakhno)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//v1cxkg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti fermentace syrovátky
(Radek Bartošík)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6hy5y4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Syrovátka ve výživě člověka
(Taťána Dangová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xpg7hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah jódu v mléce a mléčné syrovátce v průběhu laktace
(Jitka JAKEŠOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//98ytq7// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Kontrola jakosti syrovátky jako suroviny pro zpracovatele
(Petra Lapčíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//94h5fm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma