Theses on the same topic (having an identical keyword):

whey

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
 (Emma Mattonai)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Theses on a related topic

Syrovátkový protein ve výživě člověka
 (Kristýna Dvořáková)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y4xld/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
 (Daniel Šíša)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Integrované membránové separace při zpracování mléka a syrovátky se zaměřením na elektrodialýzu
 (Nikolay Shakhno)

2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//hzzrn0// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Theses on a related topic

Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových\nl{} proteinových koncentrátech
 (Michaela Pešková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//k8o5q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Nikola Bechná)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Fermentované syrovátkové nápoje
 (Michal Žák)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ekdej// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vlastnosti enzymových hydrolyzátů syrovátkových bílkovin
 (Viktoriya Storozhko)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//2upzcc// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)