Theses on the same topic (having an identical keyword):
wheyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
(Emma Mattonai)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Theses on a related topic
Syrovátkový protein ve výživě člověka
(Kristýna Dvořáková)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y4xld/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
(Daniel Šíša)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Integrované membránové separace při zpracování mléka a syrovátky se zaměřením na elektrodialýzu
(Nikolay Shakhno)2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hzzrn0// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Theses on a related topic
Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových\nl{} proteinových koncentrátech
(Michaela Pešková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//k8o5q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Bechná)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Fermentované syrovátkové nápoje
(Michal Žák)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ekdej// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vlastnosti enzymových hydrolyzátů syrovátkových bílkovin
(Viktoriya Storozhko)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//2upzcc// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic