Theses on the same topic (having an identical keyword):

whey

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 22 theses)
Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
 (Anežka Nováková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r73nqd// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových\nl{} proteinových koncentrátech
 (Michaela Pešková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//k8o5q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Stanovení riboflavinu v syrovátce s využitím metody luminiscenční spektroskopie
 (Barbora Karásková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n17ezy// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky
 (HaMy Luongová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//lvm5ml// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Stabilita proteinů při elektrodialýze syrovátky
 (Anežka Nováková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6cvryj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Možnosti využití koncentrátu z elektrodialýzy syrovátky
 (Kamil Koza)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//1ijfva// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Technologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátů
 (Michaela Kamenická)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//uqynp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Optimalizace výroby nefermentovaných syrovátkových nápojů
 (Radka Brodíková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h4you8// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
 (Lukáš Čeman)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ysucl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 22 theses)