Theses on the same topic (having an identical keyword):
wheyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
(Anežka Nováková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r73nqd// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových\nl{} proteinových koncentrátech
(Michaela Pešková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//k8o5q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Stanovení riboflavinu v syrovátce s využitím metody luminiscenční spektroskopie
(Barbora Karásková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n17ezy// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky
(HaMy Luongová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//lvm5ml// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Stabilita proteinů při elektrodialýze syrovátky
(Anežka Nováková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6cvryj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Možnosti využití koncentrátu z elektrodialýzy syrovátky
(Kamil Koza)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//1ijfva// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Technologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátů
(Michaela Kamenická)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uqynp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Optimalizace výroby nefermentovaných syrovátkových nápojů
(Radka Brodíková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h4you8// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
(Lukáš Čeman)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ysucl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic