Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
wheyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
(Emma Mattonai)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Syrovátkový protein ve výživě člověka
(Kristýna Dvořáková)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y4xld/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Možnosti aplikace syrovátkových bílkovin do hovězích šunek
(Jiří Doubrava)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gkk3d7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
(Daniel Šíša)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových\nl{} proteinových koncentrátech
(Michaela Pešková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//k8o5q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti enzymových hydrolyzátů syrovátkových bílkovin
(Viktoriya Storozhko)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//2upzcc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
(Anežka Nováková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r73nqd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti enzymových hydrolyzátů syrovátkových bílkovin
(Viktoriya Storozhko)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//2upzcc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Integrované membránové separace při zpracování mléka a syrovátky se zaměřením na elektrodialýzu
(Nikolay Shakhno)2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hzzrn0// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
(Miroslava Potůčková)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//15kvku// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma