Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
wheyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití Ramanovy spektroskopie pro stanovení vybraných kvalitativních parametrů syrovátky
(Lenka Kouřilová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pw87g6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
(Anežka Nováková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r73nqd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Bechná)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby nefermentovaných syrovátkových nápojů
(Radka Brodíková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h4you8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
(Lukáš Čeman)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ysucl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky
(HaMy Luongová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//lvm5ml// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
(Petra Válková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stabilita proteinů při elektrodialýze syrovátky
(Anežka Nováková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6cvryj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití kvasinek Kluyveromyces marxianus při fermentaci syrovátky
(Kateřina Havlíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//28rtuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma