Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

whey

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Využití Ramanovy spektroskopie pro stanovení vybraných kvalitativních parametrů syrovátky
 (Lenka Kouřilová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pw87g6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
 (Anežka Nováková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r73nqd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Nikola Bechná)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace výroby nefermentovaných syrovátkových nápojů
 (Radka Brodíková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h4you8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
 (Lukáš Čeman)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ysucl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky
 (HaMy Luongová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//lvm5ml// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
 (Petra Válková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stabilita proteinů při elektrodialýze syrovátky
 (Anežka Nováková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6cvryj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Využití kvasinek Kluyveromyces marxianus při fermentaci syrovátky
 (Kateřina Havlíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//28rtuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)