Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
wheyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Obsah jódu v mléce a mléčné syrovátce v průběhu laktace
(Jitka JAKEŠOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//98ytq7// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
(Stanislava Malá)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Kontrola jakosti syrovátky jako suroviny pro zpracovatele
(Petra Lapčíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//94h5fm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití koncentrátu z elektrodialýzy syrovátky
(Kamil Koza)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//1ijfva// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátů
(Michaela Kamenická)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uqynp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma