Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

whey

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
 (Emma Mattonai)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Syrovátkový protein ve výživě člověka
 (Kristýna Dvořáková)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y4xld/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
 (Daniel Šíša)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Integrované membránové separace při zpracování mléka a syrovátky se zaměřením na elektrodialýzu
 (Nikolay Shakhno)

2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//hzzrn0// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Nikola Bechná)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované syrovátkové nápoje
 (Michal Žák)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ekdej// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Fermentované syrovátkové nápoje
 (Michal Žák)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ekdej// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Nikola Bechná)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti enzymových hydrolyzátů syrovátkových bílkovin
 (Viktoriya Storozhko)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//2upzcc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)