Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
xanthanKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effect of Fe2O3/Xanthan nanocomposites on wettability alteration under different reservoir conditions
(Aban SHORSH BILAL)2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//y2g7qv// | Petroleum Engineering / | Práce na příbuzné téma
Sacharolytické enzymové aktivity xanthan degradující bakterie
(Hana Křemenová)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//87mirj// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Testování stability albuminové fotografie vůči hydrogelům
(Laura Fedičová)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ppgr6/ | Chemie a technologie materiálů pro konzervování – restaurování / | Práce na příbuzné téma
Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
(Alena Jedounková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrahul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
(Lucie Pospíšilová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium termofilních mikroorganismů schopných rozkladu xanthanu a gellanu
(Dana HOLIŠOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9gpmwv// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství ochrany životního prostředí | Práce na příbuzné téma
Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
(Barbora Melicharová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6kradz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Tokové vlastnosti jogurtů
(Dagmar Prachařová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mp474h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma