Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
xantofylyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Funkce antioxidačních enzymů a substrátů ve fotosyntéze lišejníků za stresových podmínek
(Jana Janochová)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ej59d/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení antioxidační aktivity luteinu
(Nikola STRAČÁNKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//xt1x0a// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Úloha fotosyntetických pigmentů při aklimaci asimilačního aparátu rostlin na různé mikroklimatické podmínky
(Zuzana MATEROVÁ)2018, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//m4mh9n// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma
Významné antioxidanty a antioxidační aktivita v různě zbarvených hlízách odrůd brambor
(Sebastian Holaza)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//111rgl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující senzorické vlastnosti vajec
(Simona Fraňková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vkc0ch// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Karotenoidy v potravinách - biochemie karotenoidů, výskyt v potravinách, možnosti stanovení
(Lucie Šilhová)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//km6hvb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma