Theses on the same topic (having an identical keyword):
yoghurtKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Senzorická přijatelnost jogurtů s přídavkem vedlejších produktů potravinářského a zemědělského sektoru
(Michaela Plutová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//trk50p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
(Jana KNÉBLOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ltm8s// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
(Jiří ŠVARC)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nowec3// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.
(Dita HORNÍČKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t5fadn// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Segmentace trhu jogurtů
(Martina Nováková)2007, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/2284 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Familiarity and attitudes of Czech consumers towards tropical fruits
(Dominika Dvořáková)2020, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4hxcs3// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Theses on a related topic