Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

yoghurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Sledování růstu kulturní mikroflóry v jogurtu v průběhu minimální doby trvanlivosti
 (Hana LEHEROVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//hk75lu// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
 (Jana KNÉBLOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ltm8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.
 (Dita HORNÍČKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t5fadn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
 (Jiří ŠVARC)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nowec3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Segmentace trhu jogurtů
 (Martina Nováková)

2007, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/2284 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Familiarity and attitudes of Czech consumers towards tropical fruits
 (Dominika Dvořáková)

2020, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4hxcs3// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)