Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
yoghurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování růstu kulturní mikroflóry v jogurtu v průběhu minimální doby trvanlivosti
(Hana LEHEROVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hk75lu// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
(Jana KNÉBLOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ltm8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.
(Dita HORNÍČKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t5fadn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
(Jiří ŠVARC)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nowec3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Segmentace trhu jogurtů
(Martina Nováková)2007, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/2284 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Familiarity and attitudes of Czech consumers towards tropical fruits
(Dominika Dvořáková)2020, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4hxcs3// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma