Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

yoghurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Yoghurt Factory - Business plan for frozen yoghurt shop in the Czech Republic
 (Veronika Brabcová)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/58553 | Ekonomika a management / International Management | Práce na příbuzné téma

Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
 (Kristýna Vinklárková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s6x91k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
 (Monika Wildungová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h7zrym// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
 (Tomáš Zbranek)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xajsgt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba jogurtů tradiční technologií
 (Klára Pálová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vfwep1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové trendy v technologii jogurtů
 (Martin Helis)

2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//nlp1e4// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická přijatelnost jogurtů s přídavkem vedlejších produktů potravinářského a zemědělského sektoru
 (Michaela Plutová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//trk50p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
 (Věra KRPATOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dof1gr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.
 (Dita HORNÍČKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t5fadn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování růstu kulturní mikroflóry v jogurtu v průběhu minimální doby trvanlivosti
 (Hana LEHEROVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//hk75lu// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)