Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
yoghurtsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
(Martin Štěpánek)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma
Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání
(Dagmar Al Tukmachi)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ixi51/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů
(Barbora Bašková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwnumx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Využití NMR k analýze jogurtů z kravského a kozího mléka
(Andrea Nosková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ax2c1h// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině
(Vendula Němcová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jevgd9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
(Žaneta Olbertová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium obsahu iontů kovů v jogurtech
(Tereza VLČKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//kuvokl// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů
(Lucie Synková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4cfcty// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Ftaláty v jogurtech po dobu skladování
(Markéta Stará)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ev5xpb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Tokové vlastnosti jogurtů
(Dagmar Prachařová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mp474h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma