Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

yogurt

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 12 theses)
Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product
 (Beatrice Sella)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i0qcic// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Theses on a related topic

Hodnocení jakosti bílých jogurtů v závislosti na obsahu tuku vstupní suroviny
 (Magdaléna Šťastná)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1zhn6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Econometric Models and Methods in Marketing
 (Tsend-Ayush Ganbaatar)

2016, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fc0qd/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (angl.) | Theses on a related topic

Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Barbora Kužmová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Jana Fabianová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Chování spotřebitele na trhu s jogurty v Jihomoravském kraji
 (Pavla Hlaváčková)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u9jntx// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic

Vliv výrobních a skladovacích parametrů na senzorické vlastnosti jogurtů
 (Lucie Charamzová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//soehjv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

Povrchové a elektrokinetické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
 (Jana KNÉBLOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//id3xqf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů
 (Petr Žíla)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//seh8nb// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

Extrakce biologicky aktivních látek z jogurtu
 (Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o12j6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 12 theses)