Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zahrevKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
(Tomáš Minařík)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků
(Radoslav Šenk)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xa66l6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
(Marie Škubníková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
(Markéta Družbík)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
(Tereza Šmigurová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv nepřímého UHT záhřevu na vybrané vlastnosti mléka
(Jiří Štěpánek)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xi4kgq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Prodloužení trvanlivosti jablečno-řepného moštu pomocí kombinace záhřevu a silic
(Marek Mazal)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lunlse// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití kombinace silic a mírného záhřevu jablečno-řepného moštu k inaktivaci potravních patogenů
(Barbora Dudová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z1drmy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nebezpečí spojená se záhřevem průmyslově používaných kapalin
(Martin Krejčiřík)2016, Diplomová práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/114184 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Bezpečnostní inženýrství | Práce na příbuzné téma