Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zahustovadlaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti a trendy ve výrobě majonézy
(Jiřina Němčíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//31dxb0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kristýna Vinklárková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Functionalized Green and Sustainable Sponges based on Tree Gum Kondagogu: Preparation, Characterization, and Applications
(Rohith Kunjiparambil Ramakrishnan)2022, Disertační práce, Technická univerzita v Liberci / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//rlaoew// | Nanotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Valorization of three gum polysaccharides in the synthesis of nanostructures and packaging films.
(Abhilash Venkateshaiah)2022, Disertační práce, Technická univerzita v Liberci / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//oa2gzq// | Nanotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Rostlinné a bakteriální polysacharidy jako možné kryo- a lyo-protektivní látky pro dlouhodobou konzervaci a vývoj nových probiotik či synbiotik
(Veronika Ryšavá)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8v8f81// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Polydextróza
(Kristýna Hrnčířová)2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rl5an/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma