Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zahustovadla

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti a trendy ve výrobě majonézy
 (Jiřina Němčíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//31dxb0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kristýna Vinklárková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Functionalized Green and Sustainable Sponges based on Tree Gum Kondagogu: Preparation, Characterization, and Applications
 (Rohith Kunjiparambil Ramakrishnan)

2022, Disertační práce, Technická univerzita v Liberci / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//rlaoew// | Nanotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Valorization of three gum polysaccharides in the synthesis of nanostructures and packaging films.
 (Abhilash Venkateshaiah)

2022, Disertační práce, Technická univerzita v Liberci / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//oa2gzq// | Nanotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Rostlinné a bakteriální polysacharidy jako možné kryo- a lyo-protektivní látky pro dlouhodobou konzervaci a vývoj nových probiotik či synbiotik
 (Veronika Ryšavá)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8v8f81// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Polydextróza
 (Kristýna Hrnčířová)

2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rl5an/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma