Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zahustovani ovocnych stav

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
 (Gabriel Slanicay)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8hfrkb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv
 (Drahomíra ONDRUŠÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//aeqfkc// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Soudobé metody konzervace ovocných štáv
 (Martin KOS)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lqg1yq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma