Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zahustovani ovocnych stavKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
(Gabriel Slanicay)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8hfrkb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv
(Drahomíra ONDRUŠÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//aeqfkc// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Soudobé metody konzervace ovocných štáv
(Martin KOS)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lqg1yq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma