Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zakladni nutricni faktory

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
 (Jakub Mazur)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pfzl6i// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující stravovací návyky žáků základních škol
 (Karolína Fourová)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8c0c6u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
 (Miroslav Machek)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14560/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota larev a kukel potemníka stájového (Alphitobius diaperinus) L.
 (Daniel Krbeček)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bsmzmh// | Zootechnika / Zájmové chovy zvířat | Práce na příbuzné téma

Vliv vývojové fáze na nutriční hodnotu potemníka brazilského (Zophobas morio)
 (Ivana Papoušková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//54z93n// | Zootechnika / Speciální chovy | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota jedlého hmyzu
 (Ingrid Nierostková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2txv5h// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve Vazební věznici Olomouc.
 (Tomáš WENCL)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mj5ghq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění nutriční hodnoty cvrčka banánového (Gryllus assimilis) přidáním mrkve do jeho výživy
 (Michal Čáp)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4ms2bd// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu kultivace a dezintegrace řasové biomasy na obsah a výtěžnost nutričních faktorů
 (Dušan SAMEK)

2013, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2i2uen// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Co byl měl vědět nutriční terapeut o vaskulární dysfunkci
 (Pavla Kováčová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zc0wi/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma