Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zakladni nutricni faktoryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
(Jakub Mazur)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pfzl6i// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující stravovací návyky žáků základních škol
(Karolína Fourová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8c0c6u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
(Miroslav Machek)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14560/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota larev a kukel potemníka stájového (Alphitobius diaperinus) L.
(Daniel Krbeček)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bsmzmh// | Zootechnika / Zájmové chovy zvířat | Práce na příbuzné téma
Vliv vývojové fáze na nutriční hodnotu potemníka brazilského (Zophobas morio)
(Ivana Papoušková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//54z93n// | Zootechnika / Speciální chovy | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota jedlého hmyzu
(Ingrid Nierostková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2txv5h// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve Vazební věznici Olomouc.
(Tomáš WENCL)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mj5ghq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění nutriční hodnoty cvrčka banánového (Gryllus assimilis) přidáním mrkve do jeho výživy
(Michal Čáp)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4ms2bd// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu kultivace a dezintegrace řasové biomasy na obsah a výtěžnost nutričních faktorů
(Dušan SAMEK)2013, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2i2uen// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Co byl měl vědět nutriční terapeut o vaskulární dysfunkci
(Pavla Kováčová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/zc0wi/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma