Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zakysane mlecne vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Mléčné výrobky ve výživě seniorů
 (Nikola VOJTOVIČOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//tmmlm0// | Tělesná výchova a sport / Aplikované pohybové aktivity | Práce na příbuzné téma

KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
 (Anton Miroshnichenko)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/5r7ntt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí základní školy
 (Sára HONZEJKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//tm1ota// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby zakysaných mléčných výrobků
 (Veronika Parkanová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eqyhly// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Komplexní průzkum maloobchodního sortimentu vybraných zakysaných mléčných výrobků na českém trhu
 (Alžběta Bartošová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//12tdgk// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky
 (Eva MRÁZOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0remva// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv konzumace mléka a mléčných výrobků na lidský organismus
 (Kamila Kadlecová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//993qpj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku
 (Nela KOPEČNÁ)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//gkk7ms// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující výběr mléčných výrobků spotřebiteli
 (Lucie VAČLENOVÁ MACHÁČKOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//katw81// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Charakteristika zakysaných mléčných výrobků z výživového hlediska
 (Mojmír ŠTANCL)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wr6lnw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)