Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zakysane mlecne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mléčné výrobky ve výživě seniorů
(Nikola VOJTOVIČOVÁ)2019, Bakalářská práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//tmmlm0// | Tělesná výchova a sport / Aplikované pohybové aktivity | Práce na příbuzné téma
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
(Anton Miroshnichenko)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/5r7ntt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí základní školy
(Sára HONZEJKOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//tm1ota// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby zakysaných mléčných výrobků
(Veronika Parkanová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eqyhly// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Komplexní průzkum maloobchodního sortimentu vybraných zakysaných mléčných výrobků na českém trhu
(Alžběta Bartošová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//12tdgk// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky
(Eva MRÁZOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0remva// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv konzumace mléka a mléčných výrobků na lidský organismus
(Kamila Kadlecová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//993qpj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku
(Nela KOPEČNÁ)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//gkk7ms// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující výběr mléčných výrobků spotřebiteli
(Lucie VAČLENOVÁ MACHÁČKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//katw81// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Charakteristika zakysaných mléčných výrobků z výživového hlediska
(Mojmír ŠTANCL)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wr6lnw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma