Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zarizeni spolecneho stravovaniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
(Lucie OŠMEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2dkosz// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
(Milada FEDOROVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bxt6uf// | Agroekologie / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
(Kateřina ROŠTOVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//m0k24i// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě
(Ondřej PUSTKA)2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//rqpbpb// | Odborné předměty se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma
Nejčastěji zjišťované závady v zařízeních společného stravování na území Moravskoslezského kraje v roce 2006
(Blanka ŠKRACHOVÁ)2008, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//io286e// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
(Jaroslav MOČIGEMBA)2009, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//sj8zfv// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH
(Veronika Chmelíčková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/s44t9l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Návrh obchodní strategie stravovacích zařízení vysokých škol
(Lenka Kašpárková)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ec9jfl// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika obchodu | Práce na příbuzné téma
Analýza možností stravování pracujících ve vymezené lokalitě
(Lucie Štolcová)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5381/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Stravování studentů středních škol
(Martin Brůha)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8777/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma