Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zazitkova gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva
(Ondřej Hruška)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10814/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
(Nicole Frýbortová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Česká gastronomie v 21. století
(Lenka MACOURKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hjwf9c// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.
(Andrea GRÓFOVÁ)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//02j34u// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma
Estetické vnímání gastronomie
(Veronika ONDROVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zigiw5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Trendy v současné gastronomii
(Karolína Beyerová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15331/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomie, jako důležitá součást cestovního ruchu
(Monika Lafková)2011, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//ghncje// | Ekonomika a management / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
(Barbora Lukášová)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ckhp1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii
(Jana ADRIÁNOVÁ)2008, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//xds728// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma