Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zdravotni nezavadnost a bezpecnost potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Inovace a implementace obsahu učiva u obchodních oborů žáků středních škol
(Věra Szlaurová)2011, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bwt3m/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování a způsobu balení na bezpečnost masa
(Kamila Otipková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vg0azm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Systém kontroly kvality potravin a jejich prodeje
(Adéla ZLAMŠÍDLOVÁ)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2vz4cw// | Zemědělské inženýrství / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Úroveň hygieny a sanitace v masném provozu
(Veronika Koláčková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l8x5if// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Klamavé značení potravin - maso, mléko, koření
(Kateřina VAŇKOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1wtm8g// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace
(Václav Diviš)2006, Diplomová práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/uyedz/ | Ekonomika a management / Informační technologie a management | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty a doby skladování na mikrobiologickou kvalitu balené salátové zeleniny
(Veronika Krejčová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//idueww// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Hygienické aspekty výroby extrudovaných krmiv pro psy a kočky
(Karolína Lišková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sqxn44// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
(Pavlína ŠIMÍKOVÁ)2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//o6vn3m// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
(Gabriela TOMEČKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//08k5re// | Biofyzika / Aplikovaná radiobiologie a toxikologie | Práce na příbuzné téma