Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zdravotni nezavadnost a bezpecnost potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Inovace a implementace obsahu učiva u obchodních oborů žáků středních škol
 (Věra Szlaurová)

2011, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bwt3m/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek skladování a způsobu balení na bezpečnost masa
 (Kamila Otipková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vg0azm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Systém kontroly kvality potravin a jejich prodeje
 (Adéla ZLAMŠÍDLOVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2vz4cw// | Zemědělské inženýrství / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Úroveň hygieny a sanitace v masném provozu
 (Veronika Koláčková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l8x5if// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Klamavé značení potravin - maso, mléko, koření
 (Kateřina VAŇKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1wtm8g// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace
 (Václav Diviš)

2006, Diplomová práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

https://is.ambis.cz/th/uyedz/ | Ekonomika a management / Informační technologie a management | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty a doby skladování na mikrobiologickou kvalitu balené salátové zeleniny
 (Veronika Krejčová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//idueww// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Hygienické aspekty výroby extrudovaných krmiv pro psy a kočky
 (Karolína Lišková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sqxn44// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
 (Pavlína ŠIMÍKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//o6vn3m// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
 (Gabriela TOMEČKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//08k5re// | Biofyzika / Aplikovaná radiobiologie a toxikologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)