Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zdroje prirodnich potravinarskych barviv

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Zapouzdření přírodních potravinářských barviv
 (Pavlína Dudová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7ham8h// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Bezpečnost potravinářských barviv
 (Marie Eliášová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3wjk86// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Potravinářská barviva
 (Nikola Králová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tjus27// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Význam přírodních barviv ve výživě člověka
 (Veronika Kratzmannová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ej87rm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Betalainy, přírodní barviva obsažená v červené řepě
 (Barbora Kvášová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0kvvps// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Barviva v potravinovém průmyslu a jejich získávání
 (Štěpán Martinek)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n8ar2k// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Pšenice s barevným zrnem jako bohatý zdroj anthokyanů v lidské výživě
 (Michal Brnka)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ppge0v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
 (Stanislav Rys)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g89iup// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma