Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zdroje prirodnich potravinarskych barvivKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zapouzdření přírodních potravinářských barviv
(Pavlína Dudová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7ham8h// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost potravinářských barviv
(Marie Eliášová)2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3wjk86// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Potravinářská barviva
(Nikola Králová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tjus27// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Význam přírodních barviv ve výživě člověka
(Veronika Kratzmannová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ej87rm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Betalainy, přírodní barviva obsažená v červené řepě
(Barbora Kvášová)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0kvvps// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Barviva v potravinovém průmyslu a jejich získávání
(Štěpán Martinek)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n8ar2k// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Pšenice s barevným zrnem jako bohatý zdroj anthokyanů v lidské výživě
(Michal Brnka)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ppge0v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
(Stanislav Rys)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g89iup// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma