Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zelenina a ovoceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stravovací návyky žáků na 2. stupni ZŠ se zaměřením na konzumaci ovoce a zeleniny ve městě Znojmo
(Nikola ŠVAJKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//nfbf4b// | Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání / Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání / Speciální pedagogika pro 2. stupeň základních škol a střední školy | Práce na příbuzné téma
Komparace kvalitativních parametrů bio a konvenčních produktů z ovoce a zeleniny
(Zuzana Pavelčíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3th13t// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační, anti-proliferační a imunomodulační účinky ovoce, zeleniny a hub in vitro
(Ivo Doskočil)2016, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rab5jq// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma
Sezónní změny v podílu samozásobitelství na spotřebě zeleniny a ovoce
(Petr Machačka)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4cq83i// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma
Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny.
(Andrea Skotáková)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bgbgtv// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma