Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zeleninoveKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj cereálních výrobků pro zvláštní výživu s přídavkem ovocné a zeleninové složky
(Magdalena Růžičková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0x2l0a// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Ovocné a zeleninové příkrmy se zvýšeným zdravotním benefitem
(Andrea Skotáková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6z55gq// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití antistresových přípravků při pěstování zeleninové sadby
(Miroslav Balcar)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lm7mz6// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Ovocné a zeleninové nápoje a jejich biologicky aktivní látky
(Marcela Paličková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jlkmtf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Rozbor a zhodnocení současného stavu mechanizace pěstování zeleninové sadby a její výsadby
(Ivano Biasutto)2012, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8o62oi// | Technika a technologie zpracování odpadů / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití hydrofilního polymeru při pěstování zeleninové sadby
(Lenka Samková)2009, Bakalářská práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ztjuwg// | Rostlinná produkce / | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřebitelského chování na trhu čerstvých ovocných a zeleninových šťáv
(Simona Kovářová)2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/143612 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Vliv konzervace zeleninových omáček na jejich kvalitativní parametry
(Petra Lupoměská)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ltwx4a// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vakuové smažení – alternativní technologie pro přípravu zeleninových lupínků
(Hana Pírová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//io7yqr// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci ochucujících omáček, zeleninových a ovocných protlaků
(Jan Flodr)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t32hx1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma