Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zeleny caj

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Návrh marketingových strategií pro zelený čaj: Analýza a modifikace kupního rozhodování spotřebitele
 (Pavel Trnka)

2023, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/91773 | Management / | Práce na příbuzné téma

Japonský zelený čaj
 (Karolína STARÁ)

2021, Bakalářská práce, Fakulta umění a designu / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//blwkv2// | Výtvarná umění / Grafický design - ateliér Grafický design II | Práce na příbuzné téma

Zelený čaj
 (Jana Macková)

2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/syorg/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

ZELENÝ ČAJ VO VÝŽIVE ČLOVEKA
 (Erika Petíková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/d4wb12/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení senzorických vlastností zelených čajů
 (Veronika Duchoňová)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/135325 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Studium vlivu požití zeleného čaje na antioxidační stav organismu
 (Veronika Papanová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kkswwz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium vlivu teploty na obsah antioxidantů při přípravě zelených čajů
 (Lucie Blažková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ef8cm0// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Studium degradace katechinů v zeleném čaji pomocí HPLC s rychlými gradienty a hmotnostně spektrometrickou detekcí
 (Daniela Havlová)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//tot215// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza aromatických látek obsažených v zeleném čaji
 (Václav Branský)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//uu42cq// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Konverze biologicky aktivních látek při přípravě zelených a černých čajů
 (Anna Procházková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8mrw5v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)