Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zeleny cajKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Návrh marketingových strategií pro zelený čaj: Analýza a modifikace kupního rozhodování spotřebitele
(Pavel Trnka)2023, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/91773 | Management / | Práce na příbuzné téma
Japonský zelený čaj
(Karolína STARÁ)2021, Bakalářská práce, Fakulta umění a designu / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//blwkv2// | Výtvarná umění / Grafický design - ateliér Grafický design II | Práce na příbuzné téma
Zelený čaj
(Jana Macková)2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/syorg/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
ZELENÝ ČAJ VO VÝŽIVE ČLOVEKA
(Erika Petíková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/d4wb12/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení senzorických vlastností zelených čajů
(Veronika Duchoňová)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/135325 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Studium vlivu požití zeleného čaje na antioxidační stav organismu
(Veronika Papanová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kkswwz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium vlivu teploty na obsah antioxidantů při přípravě zelených čajů
(Lucie Blažková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ef8cm0// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Studium degradace katechinů v zeleném čaji pomocí HPLC s rychlými gradienty a hmotnostně spektrometrickou detekcí
(Daniela Havlová)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//tot215// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza aromatických látek obsažených v zeleném čaji
(Václav Branský)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uu42cq// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Konverze biologicky aktivních látek při přípravě zelených a černých čajů
(Anna Procházková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8mrw5v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma