Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zeleny caj

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Analýza aromatických látek obsažených v zeleném čaji
 (Václav Branský)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//uu42cq// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Studium degradace katechinů v zeleném čaji pomocí HPLC s rychlými gradienty a hmotnostně spektrometrickou detekcí
 (Daniela Havlová)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//tot215// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Konverze biologicky aktivních látek při přípravě zelených a černých čajů
 (Anna Procházková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8mrw5v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Účinky zeleného čaje a jejich využití v kosmetice
 (Kristýna Chmelová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hrpbhh// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Nutričně významné složky čaje
 (Martina Krulíková)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yqwhv/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Výskyt reziduí pesticidů v zelených čajích
 (Pavlína Vágenknechtová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//9cdcmr// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita extraktů zeleného čaje
 (Michal Šedý)

2018, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//xq44ay// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Konzumace čaje v České republice
 (Lenka Telecká)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/g9mua/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a vlastnosti zeleného čaje
 (Vladislava BURGETOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z47s2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vysokotlaké extrakce antioxidantů ze zeleného čaje
 (Andrea CHYTILOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//t028ne// | Chemie / Aplikovaná chemie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)