Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zeleny cajKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza aromatických látek obsažených v zeleném čaji
(Václav Branský)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uu42cq// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Studium degradace katechinů v zeleném čaji pomocí HPLC s rychlými gradienty a hmotnostně spektrometrickou detekcí
(Daniela Havlová)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//tot215// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Konverze biologicky aktivních látek při přípravě zelených a černých čajů
(Anna Procházková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8mrw5v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Účinky zeleného čaje a jejich využití v kosmetice
(Kristýna Chmelová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hrpbhh// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné složky čaje
(Martina Krulíková)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yqwhv/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita extraktů zeleného čaje
(Michal Šedý)2018, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xq44ay// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výskyt reziduí pesticidů v zelených čajích
(Pavlína Vágenknechtová)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//9cdcmr// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Konzumace čaje v České republice
(Lenka Telecká)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/g9mua/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a vlastnosti zeleného čaje
(Vladislava BURGETOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z47s2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vysokotlaké extrakce antioxidantů ze zeleného čaje
(Andrea CHYTILOVÁ)2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//t028ne// | Chemie / Aplikovaná chemie | Práce na příbuzné téma