Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zeleny jecmenKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ječmen jako funkční potravina
(František NERAD)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7t46ld// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene".
(Pavel OPOLZER)2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//blt2e1// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene"
(Magdaléna DARDOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d5a3dw// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů
(Tomáš MINARČÍK)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3sgvsi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných mikronutrientů v doplňcích stravy na bázi zeleného ječmene
(Barbora Peslová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m7hbbu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice
(Jaroslav Samek)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zuq2bv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stabilita šťávy zeleného ječmene pomocí silic vybraných rostlinných druhů
(Jana Juříčková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dmgq6g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů
(Jana Juříčková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3ho20v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita zeleného ječmene
(Veronika LORENCOVÁ)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//tkgspb// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Netradiční způsoby využití ječmene
(Kateřina Hrozová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ag1x8w// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma