Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zelirujici latkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pohled spotřebitele na aditivní látky v potravinách
(Marie STUPKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0pbw5e// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky v potravinách - II
(Lenka Maršíková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fi61g0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba cukrovinek z rosolotvorných a želírujících látek
(Filip POHANKA)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wb7y31// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Konzervárenské technologie | Práce na příbuzné téma