Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zitna mouka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Hodnocení dalamánků s přídavkem žitné a luštěninové mouky
 (Iveta Procházková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jk8evi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv mlýnského zpracování na zpracovatelské vlastnosti celozrnných žitných mouk
 (Klára Jirásková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//85ktg3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín
 (Marek OLŠANSKÝ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pozmbn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
 (Simona ŘEZÁČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oq0jjx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
 (Kateřina JUŘÍKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma