Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zitna moukaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení dalamánků s přídavkem žitné a luštěninové mouky
(Iveta Procházková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jk8evi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv mlýnského zpracování na zpracovatelské vlastnosti celozrnných žitných mouk
(Klára Jirásková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//85ktg3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín
(Marek OLŠANSKÝ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pozmbn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
(Simona ŘEZÁČOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oq0jjx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
(Kateřina JUŘÍKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma