Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zivocisne potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
(Lucie Lavičková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fgs7gt// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
(Aneta Slavíková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8lh2id// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Netradiční potraviny živočišného původu
(Marie Klanicová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3roijv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota cvrčka domácího jako nové potraviny a krmiva
(Zuzana Pitrmanová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mayfhg// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Nové potraviny v Evropě
(Martina Vysoudilová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//74za29// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
(Hong Phuong Luongová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6fug2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Potraviny bohaté na antioxidanty
(Erika Zárubová)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Netradiční potraviny ve výživě člověka
(Barbora KREJČIŘÍKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xwdqe1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Prevalence patogenních kmenů Yersinia enterocolitica v potravinách živočišného původu a charakterizace získaných izolátů
(Petra Parůžková)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/aek47/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Identifikace DNA rostlinných a živočišných druhů v potravinách použitím polymerázové řetězové reakce
(Jiří Šmíd)2015, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//bzywrl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma