Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zluknuti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
 (Petra Škvorová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w36og1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
 (Aneta Blažková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení úrovně žluknutí margarínů
 (Nela Adámková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//j49ssm// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Změny stability ořechů a máku vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
 (Klára Vašíčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hywtix// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
 (Martina Suchá)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//948414// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Změny nutriční a senzorické jakosti jedlého hmyzu v závislosti na způsobu jeho skladování
 (Nikola Marinovová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dfwxmv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
 (Klára Fialová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Syntetické antioxidanty a jejich klinická relevance v potravinářském a farmaceutickém průmyslu
 (Marie Váňová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//19bewh// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry vlašských ořechů
 (Jakub Šimandl)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//go5peo// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Vitaminy v obilovinách
 (Markéta Cirusová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yu0hyx// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma