Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zmeny kyselosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Mrazení vodných roztoků Goodových pufrů: minimalizace změny kyselosti
 (Lukáš Veselý)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/r0lsw/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Studie změn kyselosti po zamrazení vybraných vícesytných anorganických solí a kyselin
 (Radim Štůsek)

2024, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ist0a/ | Chemie / Fyzikální chemie | Práce na příbuzné téma

Studie změn kyselosti mořské vody vlivem mražení
 (Radim Štůsek)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ir3zy/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Změny kyselosti sýrů ementálského typu v průběhu zrání
 (Monika RANDLOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lvgr2v// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů
 (Renata ORSÁGOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9f4fu6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Study of Processes Associated with Freezing of Aqueous Solutions
 (Ľubica Vetráková)

2017, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bvb6m/ | Chemie (čtyřleté) / Fyzikální chemie | Práce na příbuzné téma

Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
 (Josef Soukup)

2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//li30zd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Změny koncentrace mastných kyselin u olivových olejů v průběhu skladování
 (Veronika Přikrylová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jhmjl0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny stability ořechů a máku vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
 (Klára Vašíčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hywtix// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Freezing-Induced Acidity Changes of Buffered Aqueous Solutions
 (Susrisweta Behera)

2024, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qw52p/ | Chemie / Fyzikální chemie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)