Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zmrazene testo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
 (Veronika Hliněnská)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qhcwb2// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta
 (Kamila Kubíčková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2jchhp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
 (Lucie Pernikářová)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma