Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zpracovani kakaovych bobuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
(Hana Svobodová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u70ydq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
(Kateřina Horníková)2017, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mxnfup// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
(Alena BEŇADIKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
(Dávid Krajňák)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cxcjuc// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Bioaktivní látky v kakaových produktech
(Kateřina ZAJÍČKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z6xzby// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analysis of Vertical Integration in Cocoa Sector in Ghana
(Prince Assim)2019, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w5ayff// | Regional Development / Socioeconomic and Environmental Development of Regions | Práce na příbuzné téma