Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zpracovani kavy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Analýza trendů dovozu a zpracování kávy v ČR s ohledem na rozvoj malých kávových producentů
 (Kornélie Šídová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//utlq62// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma

Vliv skladování kávy koncovým spotřebitelem na obsah biologicky aktivních látek
 (Lucie Bartošíková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//597cwq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Statistická analýza dynamiky vývoje produkce a spotřeby kávy ve světě a v České republice
 (Vojtěch Koplík)

2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qsva8k// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Barevnost a antioxidační charakteristika kávy připravené za studena
 (Monika Pulchartová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//qqzg2y// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza produkce, obchodu a možností uplatnění kávy v podmínkách ČR
 (Marie Toufarová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cb9e9q// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Kávová asociace a její vliv na nabídku kávy v gastronomii
 (Kamila Jogheeová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12222/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sociální souvislosti produkce kávy (případová studie)
 (Marek Suchý)

2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//j2bcya// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Fyziologie rodu kávovník (Coffea) a metody jeho zpracování
 (Maria Kurenkova)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ya3dsu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní parametry kávy a jejich hodnocení
 (Viktor Janík)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w5fx17// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Charakteristika jakostních parametrů kávy
 (Adéla Štindlová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ba7h5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)