Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zpracovani kavyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza trendů dovozu a zpracování kávy v ČR s ohledem na rozvoj malých kávových producentů
(Kornélie Šídová)2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//utlq62// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma
Vliv skladování kávy koncovým spotřebitelem na obsah biologicky aktivních látek
(Lucie Bartošíková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//597cwq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza dynamiky vývoje produkce a spotřeby kávy ve světě a v České republice
(Vojtěch Koplík)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qsva8k// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Barevnost a antioxidační charakteristika kávy připravené za studena
(Monika Pulchartová)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//qqzg2y// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza produkce, obchodu a možností uplatnění kávy v podmínkách ČR
(Marie Toufarová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cb9e9q// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Kávová asociace a její vliv na nabídku kávy v gastronomii
(Kamila Jogheeová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12222/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sociální souvislosti produkce kávy (případová studie)
(Marek Suchý)2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j2bcya// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Fyziologie rodu kávovník (Coffea) a metody jeho zpracování
(Maria Kurenkova)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ya3dsu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní parametry kávy a jejich hodnocení
(Viktor Janík)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w5fx17// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Charakteristika jakostních parametrů kávy
(Adéla Štindlová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ba7h5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma