Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zpracovani masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vlastnosti a zpracování krokodýlího masa
(Ondřej Hrabal)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vc7r7s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
(Marie Černá)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a zpracování masa nutrií
(Nikola Hermanová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hpmof4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny při tepelné úpravě masa
(Jana Koudelková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6xug3s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Konzumace červeného masa ve vztahu k riziku rakoviny
(Pavlína Wasserbauerová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//09lva1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
(Dagmar KUBECOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vq4fzu// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
(Martina Kučerová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
(Michaela Kurková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f03gfp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma