Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zpracovani ovoceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Lyofilizace jako možnost zpracování ovoce a zeleniny
(Tereza Pavlíčková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emovn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu zpracování ovoce na obsah vitamínu C v produktech z plodů rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides)
(Aneta Štěpánová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4wk8us// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Tradiční způsoby technologického zpracování ovoce z extenzivních výsadeb jako součást kulturního dědictví.
(Daniela Malenová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7q5ujn// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Stanovení amygdalinu v semenech jádrového ovoce
(Kseniia Fadeeva)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s4i2t6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Tradiční způsoby technologického zpracování ovoce z extenzivních výsadeb jako součást kulturního dědictví.
(Tereza Sobotková)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//q0bd8v// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
(Kamila Matajová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv ovoce a zeleniny na parametry oxidačního stresu
(Michaela Doucková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fpr6o4// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
(Matěj Mach)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm4c3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
(Karla Lukaszczyková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské chování lidí na Kolínsku při nákupu sezónního ovoce
(Lenka Jiráková)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5ljz6l// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma