Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zpracovani ovoce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Lyofilizace jako možnost zpracování ovoce a zeleniny
 (Tereza Pavlíčková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//emovn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu zpracování ovoce na obsah vitamínu C v produktech z plodů rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides)
 (Aneta Štěpánová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4wk8us// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Tradiční způsoby technologického zpracování ovoce z extenzivních výsadeb jako součást kulturního dědictví.
 (Daniela Malenová)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7q5ujn// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Stanovení amygdalinu v semenech jádrového ovoce
 (Kseniia Fadeeva)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s4i2t6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Tradiční způsoby technologického zpracování ovoce z extenzivních výsadeb jako součást kulturního dědictví.
 (Tereza Sobotková)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//q0bd8v// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
 (Kamila Matajová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv ovoce a zeleniny na parametry oxidačního stresu
 (Michaela Doucková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//fpr6o4// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
 (Karla Lukaszczyková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
 (Matěj Mach)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm4c3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Spotřebitelské chování lidí na Kolínsku při nákupu sezónního ovoce
 (Lenka Jiráková)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5ljz6l// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)