Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zpracovani potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
 (David Janáček)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/fhljf/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Produkce a zpracování potravin na okrese Brno-venkov
 (Ondřej Krejčí)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/jwecm/ | Geografie a kartografie / Sociální geografie a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu
 (Tomáš Kalina)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin
 (Lucie Havlová)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e3vbbz// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Osud mykotoxinů v průběhu tepelného zpracování potravin
 (Tereza Vedrová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//b3xh14// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování potravin na obsah hydrofilních vitamínů
 (Markéta Zedníková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wlu00a// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vznik akrylamidu v potravinách během tepelného zpracování potravin
 (Veronika Michalíková)

2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7x5mdi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium podmínek vzniku a eliminace akrylamidu vznikajícího při tepelném zpracování potravin.
 (Lucie Marková)

2013, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//jtfyfa// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Metody využívané při zpracování potravin
 (Miloš Kopal)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7346/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Enkapsulace jako nástroj pro zpracování funkčních potravin
 (Karel Bauer)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9o1dc1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)